Skip to content
Mest læste | Regionale nyheder
04. april 2022
Kom og vær med på Fremkom4 konferencerne

Fremkom4-analysen er på trapperne, og vi er ved at gøre klar til at dele resultaterne om fremtidens kompetencebehov og udfordringer i Nordjylland med jer. Det gør vi på 5 konferencer i løbet af maj måned under temaet ”Har vi de rette kompetencer i Nordjylland?”

På konferencerne samler vi nordjyske aktører på tværs af uddannelse, erhverv og beskæftigelse, der arbejder professionelt med kvalificeret arbejdskraft og hele kompetencedagsordenen. Vi skal ikke alene lytte til resultaterne, men også have drøftet de kompetenceudfordringer, som vi ser ind i, og tage hul på snakken om, hvad vi så skal gøre ved det.

Vi starter med den regionale konference den 4. maj, som vi holder på Comwell Hvide Hus i Aalborg. Her præsenterer vi de regionale resultater af Fremkom4-analysen, og du kan høre virksomheder, offentlige organisationer, uddannelsesinstitutioner, faglige organisationer og politikere give deres bud på kompetenceudfordringer inden for ”Grøn omstilling”, ”Digitalisering og automatisering” og ”Medarbejderdagsordenen”.

Herefter fortsætter vi med vores 4 oplandskonferencer, hvor vi zoomer ind på de lokale kompetenceudfordringer i 4 geografiske oplande i regionen. Disse konferencer har samtidigt et skarpt fokus på drøftelse af opfølgende initiativer og handlinger – hvordan kan vi sammen lokalt gøre noget ved det?  

Konferencerne er forskellige, så du er meget velkommen til at deltage på både den regionale konference og de lokale oplandskonferencer – find dem, der passer dig og få sat kryds i kalenderen.

FremKom4 Regional konference

  • Den 4. maj: Regional konference på Hotel Comwell Hvide Hus, Aalborg

FremKom4 Oplandskonferencer

  • Den 16. maj: Oplandskonference for Aalborg på TECHCOLLEGE
  • Den 18. maj: Oplandskonference for Thy-Mors på EUC Nordvest
  • Den 19. maj: Oplandskonference for Himmerland på HEG – Himmerlands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser.
  • Den 25. maj: Oplandskonference for Vendsyssel Han Herred på EUC Nord

Vi ses til nogle spændende dage, hvor vi sammen sætter fokus på, om vi har de rette kompetencer i Nordjylland!

Program og tilmeldingslink til konferencerne kommer snart.


Venlig hilsen

Sekretariatet for Fremkom4 samarbejdet ved Region Nordjylland

Flere nyheder