FremKom logo

FremKom nomineret til EPSA award 2015

FremKom blev i foråret 2015 opfordret til at ansøge om en pris ved European Public Sector Award 2015 (EPSA). EPSA er en Award, der er blivet givet 4 gange før, og som gives for at lære fra og vise de bedste offentlige initiativer i Europa og i 2015 var overskriften “The Public Sector as Partner for a Better Society”. Der er to kategorier der søges under og det er for både nationale, regionale og lokale initiativer og til sidst gives en pris for et særligt fantastisk initiativ der har en særlig krydsnings perspektiv (eks. kyds mellem sektorer, grænser eller administrationer). FremKom stillede op i sidstnævnte bl.a. på baggrund af den særlige organisatoriske vinkel som favner interessenter i både uddannelses, beskæftigelses og i det politiske system.

FremKom gik hele vejen til finalen og var en af de sidste 3 finalister, i et felt af over 200 ansøgere fra hele Euroap og var til finalen, som blev afholdt i Maastricht d. 17-18. nov. 2015. Det blev dog et projekt fra Barcelona, som trak det længste strå og vandt prisen til sidst.

Som finaledeltager i EPSA er FremKom nu en del af et værdifuldt vidensdelingsnetværk, som har fokus på at sætte innovation og værdi på dagsordenen på tværs af offentlige sektorer.

Se mere omkring EPSA og finalen her.

Sidst opdateret 10:34 af: Kasper Hesthaven